Titulli: Ritual kthimi i dashurise se humbur Thu May 24, 2012 10:42 pm
Kthimi i një dashurie të humbur
(Lloji i magjise : magji e kuqe)
Materiali i nevojshëm
- Një qiri i kuq - Një gjilpërë - Vetiver (barishte) - Një foto e personit që doni ta riktheni
Procedura
Ndizeni qirin dhe futeni gjilpërën tuaj brenda saj. Ndizeni vetiverin (barishten). Lejeni të konsumohet disa minuta.
Pastaj vendoseni foton e personit para jush dhe me një përqendrim të madh të thoni:
"Gjilpërë në flakë, gjilpërë e zjarrit, përshko mendimet e tij dhe bëj që ai të mos ketë pushim, deri sa zemra e tij nuk më kthehet. "
Burimi: Magjia e Kuqe nga Alexandra Browski
Mos harroni të mbroni veten gjatë një ritual të tillë sepse duke luajtur me arbiter të lirë mund të ju dalin disa bezdi.
gjinkalla
Numri i postimeve : 117 Join date : 09/05/2012
Titulli: Re: Ritual kthimi i dashurise se humbur Fri May 25, 2012 3:09 pm
o zot ishalla mu kthehet,ai eshte jeta ime sjetoj dot pa te,engjulli im,vetem ate e dua.uffffffff kur po e enderroj,po qaj cdo mengjes
gjinkalla
Titulli: Re: Ritual kthimi i dashurise se humbur Tue May 29, 2012 11:53 pm
sabiti a mundesh mem bashku me kit personin ne foto,qka te duash ki prej meje,te lutem me ndihmo ose nuk jetoj me pa te,me kthe pergjigje privat.O zot pse me krijove gjithmone vuaj per personin qe se kam prane. Pse skam fat.,dua te vdes te mos vuaj me kurre
western
Numri i postimeve : 116 Join date : 05/05/2012
Titulli: Re: Ritual kthimi i dashurise se humbur Wed May 30, 2012 8:08 am
gjinkalla shkruajti:
sabiti a mundesh mem bashku me kit personin ne foto,qka te duash ki prej meje,te lutem me ndihmo ose nuk jetoj me pa te,me kthe pergjigje privat.O zot pse me krijove gjithmone vuaj per personin qe se kam prane. Pse skam fat.,dua te vdes te mos vuaj me kurre
Kërkoj ndihmë zotit mbase të kthen dashurinë...hahahahaha
Anushka
Numri i postimeve : 1 Join date : 04/06/2012
Titulli: Re: Ritual kthimi i dashurise se humbur Wed Jun 13, 2012 2:01 pm
a di dikush te me tregoj se qka eshte vetiver ( barishte ) se nuk po e di pres pergjigjen flm permirkuptim
western
Numri i postimeve : 116 Join date : 05/05/2012
Titulli: Re: Ritual kthimi i dashurise se humbur Wed Jun 13, 2012 4:29 pm
Barishte eshte cfaredo lloj bari per lopet
gjinkalla
Titulli: Re: Ritual kthimi i dashurise se humbur Thu Aug 23, 2012 2:05 pm