Jeta
www.jeta.nice-forum.com

ose

www.jeta.tk
Jeta
www.jeta.nice-forum.com

ose

www.jeta.tk
Jeta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumPortaliGalleryKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

10 Demonet seksual

Shko poshtë 
AutoriMesazh
gjinkalla

gjinkalla

Numri i postimeve : 117

10 Demonet seksual Empty
MesazhTitulli: 10 Demonet seksual   10 Demonet seksual EmptyFri Aug 31, 2012 8:19 pm

Përgjatë historisë dhe të gjithë në të gjithë botën, njerëzit kanë raportuar kontakt seksual me të gjitha llojet e qenieve të mbinatyrshme. Shumë njerëz besojnë se "demonët e seksit" kanë lindur nga një nevojë për të shpjeguar larg subjektet që janë në përgjithësi konsiderohet tabu. Më shpesh sesa jo, gjëra të tilla si aborti, shtatzënisë papritur dhe imoralitet u takua me zemërim dhe persekutimit. Si rezultat i kësaj, shoqëria doli me një numër të krijesave mitologjike, dhjetë prej të cilave janë të dëgjojnë më poshtë.

10.Popobawa

10 Demonet seksual Popobawa

Popobawa (kuptimi "bat-krahut" në Suahilisht) është e thënë të jetë një i madh, bat-si krijesë me një sy dhe një penis shumë të madhe. Ajo është e thënë të kërcell se burrat dhe gratë e Zanzibar, Afrikë, dhe ishujt përreth. Kjo është një shapeshifter, shpesh duke marrë formën e një njeriut ose të kafshëve. Kjo zakonisht viziton familjet gjatë natës, dhe kjo nuk do të diskriminojë kundër burrave, grave dhe fëmijëve, shpesh sodomizing një familje të tërë para se të lëvizin. Viktimat janë paralajmëruar nga Popobawa të treguar të tjerëve në lidhje me sulmin, ose rrezikojnë të kthehen.

Popobawa pari u shfaq në ishullin e Pemba në vitin 1965, dhe sightings janë raportuar si kohët e fundit si 2007. Ka teori të ndryshme në lidhje me origjinën e Popobawa. Disa thonë se kjo është një frymë zemëruar krijuar nga Sheikh për të marrë hak mbi fqinjët e tij. Në vitin 2007, hulumtues Benjamin Radford hetuar Popobawa dhe gjeti se rrënjët e saj janë në Islam, feja dominante e zonës. Sipas Radford ", mbajtur ose duke lexuar Kuranin është thënë për të mbajtur Popobawa në gji, sa Bibla është thënë për të larguar demonët krishterë."

Të tjerë argumentojnë (ndoshta më realisht) se Popobawa është një kujtim artikuluar sociale nga tmerret e skllavërisë.Mënyra në të cilën Popobawa është e thënë të sodomise viktimat e saj gjithashtu mund të ketë diçka të bëjë me faktin se homoseksualiteti është ende i paligjshëm në Zanzibar.

9.Trauco dhe La Fiura

10 Demonet seksual 3763276355_ffb10031c3

Chiloé, një ishull ne jug të Kilit, është thënë të jetë në shtëpi në Trauco, një Xhuxhi seksualisht të fuqishëm me fuqi të paralizojë gratë me një sy, para seks me ta.Trauco është përshkruar si e shëmtuar dhe Goblin-si, shpesh i veshur me një kapelë dhe kostum. Këmbët e tij janë të ndalë dhe ai komunikon nëpërmjet një seri të grunts. Disa raporte sugjerojnë Trauco as nuk duhet të ketë marrëdhënie me viktimat e tij, që ai mund, në fakt, mbarsur ato me shikimin e tij.

Shpesh, kur një grua e vetme në Chiloé bie njerëzit shtatzëna marrin Trauco është babai. Në këto raste, gratë janë konsideruar si të pafajshëm Trauco është e thënë të jetë i papërmbajtshëm për gratë.

Gruaja El Trauco së, La Fiura, është thënë të jetë një xhuxh groteske të shëmtuar me aftësinë për të hedhur një magji "sëmundje" kundër çdokujt që refuzon përparimet e saj seksual. Fryma e saj është aq e urryer ajo mund fizikisht një mbresë të njeriut dhe kafshëve të kthehet çalë. Pavarësisht nga pamja e saj, ajo në përgjithësi është i papërmbajtshëm për burrat dhe, pas marrëdhënies me ta, ajo drejton ata të çmendur.

8.Succubus dhe Incubus

10 Demonet seksual Incubus-succubus-2

Ndoshta demon më të njohur seksi, të Succubus është një demon femër që merr formën e një seductress tërheqëse në mënyrë që të josh meshkujt. Besohet në përgjithësi se legjenda Succubus erdhi si rezultat i preokupimit me mëkat mesjetare, sidomos mëkatet seksuale të grave.

Versioni mashkull i Succubus është Incubus. Ashtu si homologu i tij femra, Incubus do të thahet forcën dhe energjinë e jetës nga viktimat e tij. Ndryshe nga Succubus, Incubus do mbarsur viktimat e tij me një tjetër Incubus. Viktima do të mbajnë fëmijën në afat, por kur ajo lind foshnja duket të jetë i dështuar. Ajo do të ketë asnjë impuls dhe nuk do të shfaqet për të pushuar. Pastaj, rreth moshës shtatë fëmija do të shfaqet të sillen normalisht, por zakonisht do të jetë shumë tërheqëse dhe inteligjente. Sipas disa legjendave, Merlin magjistar është produkt i një babai Incubus dhe një nënë e njeriut. Besohet gjithashtu nga disa se Virgjëresha Mari ishte de-lulëzuan nga një ankth.

Shumë besojnë se Incubi më shumë gjasa erdhi si një kokë turku për përdhunimin dhe sulmin seksual. Dy viktima dhe përdhunues do të keni më shumë gjasa gjetur më të lehtë për të shpjeguar sulmin mbinatyrshme dhe jo përballjen me të vërtetën.

7.Encantado

10 Demonet seksual Z_bosque_encantado

Në Brazil, dhe rainforests e pellgun e Amazon, lumi Boto delfin u besohet të ketë kompetenca shapeshifting. Ajo mund të kthehet në një njeri shumë simpatik dhe e bukur të quajtur Encantado, ose "atij magjepsur." Encantado do të marrë kthyer gratë në lumë, rimarrë formën delfin, dhe ata mbarsur. Gra të reja të rajonit ishin të kujdesshëm për çdo njeri i veshur me një kapelë, sepse, sipas legjendës, Encantado gjithmonë veshur një kapelë për të mbuluar vrimë ajrimi e tij.
Në shumë pjesë të Brazilit konsiderohet fat i keq për të vrarë Boto delfinëve lumit. Në qoftë se ju vrasin një, ose në disa raste vetëm shikoni ato në sy, ajo është e thënë që ju do të vuajnë këqija për pjesën tjetër të jetës tuaj.

6.Lilu

10 Demonet seksual 450px-queen_of_the_night_babylon

Folklori hebre tregon Lilu, një demon i cili viziton gra, ndërsa ata flenë. Homologu i tij femërore është LILIN. Këto demonët ishin një burim i veçantë i ankthit për nënat, sepse ata ishin të njohur të rrëmbimit të fëmijëve. Ardat Lili ishte një tjetër që do të vizitojnë succubus njerëzit në natën për të siguruar vazhdimësinë e racës së saj demonike. The ankth ishte Irdu Lili, i cili do të vizitojë women njerëzore për të siguruar se ata do të prodhojë pasardhës të tij.

5.Liderc

10 Demonet seksual Tumblr_la1foturba1qcai1d-1

Në rajonet veriore të Hungarisë u tha për të jetuar një krijesë të quajtur Liderc (ose ludvérc, lucfir, ose ördög në varësi të rajonit). Ajo çel nga veza e parë të një pulë e zezë, dhe është thënë shpesh të fshehur në xhepat e njerëzve. Ajo hyn në shtëpitë e viktimave të saj nëpër vrimë e çelësit. Pasi brenda, shapeshifts Liderc në një njeri, shpesh duke marrë formën e një të afërmi të vdekur e viktimës qëllim. Ajo dhunon viktimën e saj, dhe pastaj e bën shtëpi shumë e ndyrë para nisjes. Disa raporte thonë se Liderc bëhet bashkangjitur për viktimat e tij dhe kurrë nuk e lë.Liderc mund të exorcized nga ose mbyllja atë brenda një uritur pemë, apo bindur atë për të kryer një detyrë pranë pamundur, të tilla si mbante ujë me një kovë plot me vrima. Është e zakonshme edhe sot për fëmijët në Hungari për të stomp mbi vezë të marra nga një pulë e zezë, ose të lënë vezët në shtëpitë e të shkaktojë shkatërrime.

4.Orang Minyak

10 Demonet seksual Minyak

Në 1960 një numër i madh i grave të reja u përdhunuan në disa qytete Malajzisë.Sulmuesi u përshkrua si një njeri i zhveshur, e mbuluar nga koka deri te këmbët me vaj. Disa thanë se orang Minyak mund të duket i padukshëm për jo-virgjëra. Panik masiv pasuan, si dhe shumë gra të rinj të rajonit filloi veshur djersitur, rrobat Stinky kështu Minyak orang do gabim ato për meshkuj dhe të lënë ata të jenë.

Disa spekulojnë se Minyak orang ishte, në fakt, një kriminel të rregullt njerëzore, që u mbulua me vaj për të maskuar veten kundër natën dhe për ta bërë atë veçanërisht të rrëshqitshëm për të kapur.

Sightings e "Man vaji" kanë vazhduar nëpër dekada, me këqyrjes fundit në vitin 2005.

3.Alp

10 Demonet seksual 477px-johann_heinrich_fucc88ssli_053

Me origjinë nga folklorit gjermanik ose gjermanisht, një Alp është vend i vogël, kukudh-si krijesë të cilët është thënë se kanë ngjitur mbi gjoksin e viktimës së Fjetur, u kthye në një mjegull gjobë dhe hynë në trup nëpërmjet hunda, goja ose vaginë. Pasi brenda, Alp pasur aftësinë për të kontrolluar ëndërrat viktimës së saj, krijimit të këqija tmerrshme. Viktimat e saj njoftoi një ndjenjë pafrymë kur u zgjua.

Kjo mund të ketë qenë një shpjegim herët për apnea e gjumit dhe çrregullime të tjera të gjumit.

2.Engjujt

10 Demonet seksual Nephilim2

Sipas Biblës hebraike, Kishte gjigantë një garë e gjigantëve që erdhën si rezultat i engjëjve të rënë që kanë marrëdhënie me gratë e njeriut. Përkthyer nga teksti hebraisht, "Nephililim" do të thotë "ato të rënë". Zanafilla 6:04 na thotë, "Tani gjigantë ishin mbi tokë në ato ditë. Për pas bijtë e Perëndisë shkuan në bijave të njerëzve dhe këto u lindën atyre fëmijë, këta janë ata njerëz trima e lashtësisë, janë njerëzit e famshëm të këtyre kohëve. "

Historia e gjigantë vjen me një histori të Shemhazau, një engjëll i lartë i cili udhëhoqi një grup engjëjsh në tokë për të mësuar njerëzit të jenë të drejtë. Gjatë shekujve shumë prej engjëjve pined për gratë njerëzore, dhe përfundimisht mated me ta, duke krijuar Nephilim. Ky bashkim shenjtë është thënë se ka futur një trashëgimi në ligësinë gjigantë, duke i bërë ata të aftë për të mëkatit të tmerrshme. Perëndia ishte i lodhur kështu që nga ekzistenca e tyre që ai urdhëroi engjëlli Gabriel të ndez një luftë civile midis gjigantë, e cila përfundimisht çoi në zhdukjen e tyre.

1.Alienet

10 Demonet seksual Aliens

Një moderne-ditor version i mitit Incubi, ka raste të panumërta të rrëmbimeve të huaj, shumë me undertones seksuale. Disa raporte sugjerojnë përdorimin e një hetimi pushtuese anal, dhe të tjerët të flasim për një bashkim seksual me alienet vetë.

52 vjeçar Jazz këngëtarja Pamela Stonebrook pretendon të ketë marrëdhënie seksuale të rregullt me ​​një gjashtë-këmbë i gjatë huaj reptiliane. "Takimi im i parë seksual me një të huaj ka qenë ndryshe nga çdo dashuri-marrjes kam përjetuar më parë", pohon Stonebrook. "Ajo ishte aq intensive dhe të kënaqshme dhe, pa dashur të marrë shumë grafik, ai ishte aq shumë më i madh se shumica e njerëzve. Mbaj mend me saktësi se si u ndjeva kur pashë atë për herë të parë. Unë u zgjua nga gjumi e mia për të gjetur veten duke bërë dashuri në atë që duket të jetë një perëndi greke. Në fillim supozohet se ishte një ëndërr jashtëzakonisht qartë. Por seksi ishte shumë intensive dhe si kam mbyllur sytë e mi unë u përshkuar nga sa u ndjeva rehat me këtë qenie të panjohur. Herën tjetër kam hapur sytë e mi ai e kishte shndërruar në një entitet reptilian me luspa, snake-like lëkurës. Ajo ishte atëherë unë kuptova se ishte duke bërë dashuri në një formë huaj-zhvendosur. Unë u ndjerë e frikësuar, zvarranikë pëshpëriti: "Ne kemi qenë gjithmonë së bashku, duam njëri-tjetrin." Të orgasms ishin intensive. Kur unë them njerëzve në lidhje me përvojën time reptilian, ata e gjejnë të vështirë. "

Ka tregime të panumërta që përfshijnë lovemaking aliene / humane. Antonio vila Boas e Brazilit pretendon se, në vitin 1957, ai u rrëmbye nga të huajt dhe të vënë në një dhomë me një grua të bukur, me flokë të drejtë-dhe të detyruar për të martohem me të. Howard Menger pohoi të ketë Liaisons rregullta seksuale me Marla, një grua e bukur bjonde nga hapësira që pretendohet të jetë 500 vjet të vjetra. Në vitin 1970, një 19-vjeçar vajzë në Kaliforni pohuar se kanë qenë përdhunuar nga një grup gjashtë blu-skinned, web këmbën humanoids që sulmuan atë, pasi ajo shikuar tokën e tyre kozmike.

Për shkak të natyrës çuditshëm e pretendimeve dhe mungesës së përgjithshme të prova, shumica e njerëzve shkarkojë raportet e tilla. Mjerisht edhe pse, kjo është e mundshme që shumë nga njerëzit që bëjnë pretendime të tilla, ta bëjë këtë si një rezultat i një nevoje të thellë psikologjike,.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

10 Demonet seksual
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Horoskopi seksual

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Jeta :: ~PARANORMALE~ :: Entitete-
Kërce tek: